Vaarika-toorjuustutort

Põhi:

  • 2 dl kaerahelbeid
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1 dl suhkrut
  • 150 g võid

Täide

  • 3 muna
  • 200 g maitsestamata toorjuustu
  • 2 dl maitsestamata jogurtit
  • 1 dl tuhksuhkrut
  • 300 g vaarikaid

Peale

  • 200 g vaarikaid

Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega kaerahelbed, jahu ja suhkur. Sulata või, lisa kuivainetele ja sega tainaks. Suru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Pane pooleks tunniks külma ning küpseta siis 10 minutit. Täidise jaoks vahusta toasooja toorjuustu hulka ükshaaval munad, suhkur ja jogurt. Sega hulka vaarika,d vala vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Lase jahtuda ja hoia üleöö külmkapis. Kaunista vaarikatega.

tart, raspberry tart, dessert, cake, sweets, fruit cake, berries, pastry

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top