meie tooted

raspberry, raspberry fruit, fruit, dessert, nature, red, summer, food, fresh, health, delicious, garden

Meie vaarikad on suured, magusad ja aromaatsed – just sellised, nagu üks õige Eesti vaarikas olema peab. Kasvatame tuntud ja usaldusväärseid sorte nagu Glen Ample, Tulameen ja Glen Dee, mis annavad tugeva viljaga marju, mis sobivad hästi nii värskelt söömiseks kui ka hoidisteks ja külmutamiseks. Vaarikad korjatakse käsitsi.

Vaarikad on hinnatud oma magusate ja aromaatsete marjade poolest, mis sobivad nii värskelt tarbimiseks kui ka hoidiste valmistamiseks.

Lisaks maitseelamusele on vaarikad rikkad vitamiinide ja mineraalainete poolest, pakkudes tervislikku lisandit igapäevasesse toidulauale.

blueberry, blueberries, fruit, food, healthy, fresh, berry, blue, blueberry, blueberries, blueberries, blueberries, blueberries, blueberries

Kultuurmustikas (Vaccinium corymbosum) on Põhja-Ameerikast pärit marjapõõsas, mis on Eesti kliimas suurepäraselt kohanenud. Need suured, mahlased marjad on nii maitsvad kui ka tervislikud.

Kultuurmustikad on tõelised supermarjad:
 • Antioksüdandid – sisaldavad rohkelt antotsüaniine, mis hoiavad rakke kahjustuste eest
 • Vitamiin C – tugevdab immuunsüsteemi
 • Kiudained – toetavad seedimist
 • Vähe kaloreid – ideaalne tervislik näks
Kvaliteetsed kultuurmustikad on tumesinikaslilla värvusega, kindla kihiga kaetud ja kergelt magusa maitsega. Värskeid marju saab külmkapis säilitada 5-7 päeva.
Kultuurmustikad valmivad juuli lõpust augustini. Üks põõsas võib anda kuni 5-7 kg marju. 
Värskelt sööduna, smuutides, küpsetistes või külmutatult – kultuurmustikad säilitavad oma kasulikud omadused hästi. Külmutatud marjad säilivad kuni aasta jooksul.
 

Küüslauk – looduse võimas ravitseja

Küüslauk (Allium sativum) on üks vanimaid kultuurpõlluvilju, mida inimesed juba üle 5000 aasta kasvatanud on. See aromaatne sibullill pärineb Kesk-Aasiast, kuid on tänapäeval kogu maailmas levinud.
Tervislik jõud
Küüslaugu peamine tervislik komponent on allitsiin, mis tekib küüslaugu purustamisel. See ühend omab:
 • Antibiootilisi omadusi – võitleb bakterite ja viirastega
 • Südametervisele kasulikku mõju – aitab langetada vererõhku ja kolesterooli
 • Immuunsüsteemi tugevdavat toimet – suurendab organismi vastupanuvõimet
Küüslauk on paljude maailmaköökide alus. Värske küüslauk on intensiivse maitsega, praetult muutub see mahedamaks ja magusaks. Tipp: värskelt hakitud küüslauk lisage roogadesse alles lõpus – nii säilib maksimaalselt palju kasulikke aineid.
Kvaliteetne küüslauk on tugev ja kuiv, ilma pehmenemise märkideta. Säilitage jahedas, kuivas kohas hea õhuringluse juures. Õigesti säilitatuna püsib küüslauk kuni 6 kuud värske. Vältige külmkapis hoidmist – niiskus võib idanemist põhjustada.

UUED TOOTED VARSTI TULEKUL

HOOAJALISELT LISAME JUURDEKA MUID TOOTEID

ISEKORJAMISE AJA BRONEERI SIIN

Scroll to Top