Vaarikamoos vanilje või kaneeliga

Koostisosad:

  • 1 kg vaarikaid
  • 2 vanillikauna või kaneelikoort
  • 500 g moosisuhkrut

Valmistamine:

Laota puhastatud vaarikad, poolitatud vanillikaunad või kaneelikoored ja moosisuhkur kihiti potti. Kuumuta nõrgal tulel aeglaselt keemiseni, potti aeg-ajalt raputades. Lase moosil tasakesi podiseda 5-10 minutit.

Koori pinnale kerkinud vaht, eemalda vanillikaunad/kaneelikoor. 

Kalla moos steriliseeritud purkidesse ning sulge purgid õhukindlalt. Jahuta kiiresti ning vii purgid sahvrisse, keldrisse või külmkappi.

Close-up of homemade red and yellow jams in glass jars, conveying a fresh and delightful culinary experience.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top